BTL

Ние помагаме на брандовете да комуникират уверено и на живо

Назад
Маркетингът е многоизмерна зона, която изисква да се развива заедно с преобладаващите тенденции, за постигането на желаните цели.

Като дигитална и рекламна агенция, с пълен набор от услуги, ние реализираме бизнес стратегии, подкрепяйки нашите клиенти да се свързват по-добре с най-важната аудитория. Ще помогнем на брандовете да общуват уверено, чрез BTL техниките, като директни кампании по имейл, търговски изложения, каталози, дейности за популяризиране на бранда, телемаркетинг, изложби и целенасочен маркетинг в търсачките. Известно е, че тези дейности подобряват двустранните взаимоотношения, като същевременно изграждат връзката между бранда и клиентите.

Обичаме да си сътрудничим с големи корпорации, инвеститори, млади предприемачи, които са насочени към определени таргет групи. Ако сте един от тях - свържете се с нас!

 

Услуги

 • Корпоративни събития

  Корпоративни събития

  В дигиталната ера събитията на живо все още са доминираща форма на маркетинг за изграждане на стойностни връзки лице в лице.

 • Маркетинг на мястото на продажба<span>/POS/</span>

  Маркетинг на мястото на продажба/POS/

  Добрият маркетинг на място е гаранция, че потребителите обръщат необходимото внимание на продукта.

 • Офлайн реклама (Outdoor)

  Офлайн реклама (Outdoor)

  Не подценявайте силата на офлайн рекламните кампании като начин за разпространение на името на бизнеса по сложен, но ефективен начин.

 • Търговски изложения и конференции

  Търговски изложения и конференции

  Търговските изложения са ключът към успешния бизнес нетуъркинг - заедно ще открием нови бизнес възможности.

 • Флашмобове и потребителски активация

  Флашмобове и потребителски активация

  Със своя иновативен подход за ангажиране на аудиториите, флашмобовете и кампаниите за потребителска активация са водещ избор за привличане на нови ценни контакти за Вашия бизнес.