За нас Ние сме сплотен екип от дигитални хамелеони

Отговорно се занимаване проектирането на вдъхновяващо визуално съдържание и уникално онлайн преживяване за хора и бизнеси с модерно мислене. И се наслаждаваме на това във всеки един момент!

Нашият екип вярва, че няма универсален подход в разработването на един бизнес, затова винаги променяме цветовете си, за да намерим най-добрата стратегия за всеки един от нашите клиенти - от малки и средни предприятия, големи корпорации до бизнес развитието на изцяло нови проекти.

В Connect me също така обичаме да импровизираме - стига да е в съответствие с Вашите нужди и визия.

Винаги сме отворени за нови начини на сътрудничество, особено когато те са придружени от нови технологии и нестандартно мислещи хора! Нека добавим тайната подправка, която Вашият бизнес силно желае да опита!

Хвърлете поглед на опита на нашия екип и голямото пофтфолио от доволни клиенти!

Нашите клиенти

Нашите партньори

Екипът Срещнете се с нашия невероятен екип

Ален Попович CEO

“Той не е героят, който маркетингът заслужава, но е героят, от когото маркетингът има нужда.” Основен съвет за това как да бъдете винаги “на върха на вълната” е да пътувате, да четете нови материали и да се учите от всичко, което виждате - това е само малка част от тайната на Ален, да бъде винаги оригинален и да продължава да поддържа интересни и вдъхновяващи проектите през годините. Неговият внушителен опит го отвежда до позицията, която заема днес. По-точно - той е един от най-добрите специалисти по дигитален маркетинг в България.

Елица Стойчева Акаунт мениджър и PR

Намирането на най-добрите отговори на всеки въпрос и създаването на изключителни публикации са две от най-големите умения на Елица. Не е ли това феноменалният PR експерт, от когото всички се нуждаят? Тя винаги намира най-подходящия начин да представи и опише всяка идея с правилните думи. Обича да зарежда креативността си с часовете по йога и любимите си списания.

Ясен Рачев Маркетинг стратег

Ясен e човекът в нашия екип, който най-често казва “Има начин!” С управлението на много аспекти от различни проекти, докато е и маркетинг специалист, той доказва, че Супермен съществува. Черпи знанията си от любовта към изкуството и пътуванията. Най-голямата му мечта е да обиколи и опознае света.

Фелин Фърговали Акаунт мениджър

Фелин е нашата силна комбинация между PR експерт и Мениджър на общности. Но има и още - нейните интереси са и в дигиталния маркетинг. Социалните медии са начин да е в крак с последните тенденции. Едно от нейните хобита е пътешестването. Нали знаете какво казват - „За повече креативност - пътувайте“.

Виктор Георгиев Дизайн и анимация

Както би казал магьосникът Гарик Оливандър - Виктор е необичайна комбинация от логически мислител и истински креативен ум. Не е ли това най-добрата рецепта, за да бъдеш най-великият дизайнер?! Той обича да визуализира всички идеи - статичният и раздвиженият дизайн са само малка част от начините му да ги реализира.