IT

Need a professional IT help? Reach us out - we know web!

Назад
Нуждаете се от професионална IT помощ? Свържете се с нас, ние разбираме от уебсайтове, онлайн магазини, дигитални платформи, мобилни приложения, бизнес (ERP и други) решения и решения за децентрализация.

В настоящата дигитална ера бизнесът е по-социален отвсякога.

Умели и технически ориентирани, ние се гордеем с това, че свързваме информационните технологии, необходими на всеки бизнес, като разбираме неговите дейности чрез сравнителен анализ и предоставяне на необходимите решения, които могат да осигурят съществената гъвкавост.

Знаем, че е по-добре да предотвратим и изработим, вместо да поправяме IT предпоставките, затова нашият екип от професионални специалисти предлага безпристрастна услуга, предоставена в подходящо време и начин.

 

Услуги

 • Предварителни проучвания и консултация

  Предварителни проучвания и консултация

  Задълбочени проучвания и консултации за хора с ясна визия. Фокусираме се върху усъвършенстване и тестване на стратегически концепции, съобщения и комуникации.

 • Мобилни и уеб приложения

  Мобилни и уеб приложения

  Богато портфолио от заглавия в магазините за приложения на Android и iOS. Ние сме умели в изработването на зашеметяващи целеви страници и широкообхватни сайтове за електронна търговия (и всичко около тях).

 • Софтуерни решения

  Софтуерни решения

  Ние предлагаме иновативни, стабилни и рентабилни софтуерни решения за изключителни бизнес постижения.

 • Техническа разработка

  Техническа разработка

  Обсъждаме възможните технологии и свързваме дизайна с тях, за да създадем цялостни функционални решения..

 • ERP решения

  ERP решения

  Осигуряваме устойчив успех за вашия бизнес с по-добро управление на услугите и процесите.

 • CRM решения

  CRM решения

  Правилните решения, когато ефективността в комуникацията с клиентите има значение, за да пренесем бизнеса ви на следващо ниво!

 • Тестване и имплементация

  Тестване и имплементация

  Залагаме на проницателно тестване преди внедряване, за да осигурим оптималното функциониране на нашите софтуерни решения.