Video

Създаваме истории, които дълго предизвикват вълнение

Назад
Ние изграждаме брандове със силно съдържание, а видеорекламата е вълшебната съставка в рецептата на всяка успешна дигитална и медийна стратегия, която умело добавяме.
 

Видеоклиповете помагат на потребителите на Вашия уеб сайт да бъдат по-ангажирани. Нека оставим цифрите да говорят сами за себе си: 54% от потребителите в световен мащаб искат да видят повече видео съдържание от техните любими брандове. В допълнение, 88% от потребителите прекарват повече време в уеб сайтовете със съдържание във видео формат.

И така… ние създаваме креативни, емоционални и изящни вълнуващи видеоклипове, които работят в многоканалния пейзаж. Казано по-просто, ние притежаваме вроден талант и опит да използваме силата на видеото и стратегията зад него, за да създаваме видеоклипове на живо, реклами в социалните медии, брандирано съдържание, анимации и други.

 

 

Услуги

 • Разработване на концепции

  Разработване на концепции

  Основната помощ при разработването на Вашия бранд, разширяването на модела на операциите и услугите, както и управлението на всички процеси като професионалисти!

 • Сценарий

  Сценарий

  Създаване на уникални скриптове, които стават популярни и отварят нов свят с бизнес възможности.

 • Сторибординг

  Сторибординг

  История и творческа насока, които ефективно комуникират визията на всеки бранд ясно и запомнящо се.

 • Локации и атмосфера

  Локации и атмосфера

  Изгубени между кога и къде? Ние ще осигурим най-вълнуващите локации и атмосфери за Вашето видео.

 • Екип и техника

  Екип и техника

  Нашата суперсила е да намираме най-добрата комбинация от екип и оборудване за специфичните творчески стремежи и бюджетните параметри на всеки проект.

 • Създаване на видео

  Създаване на видео

  Шампиони в трансформиращата сила на видео продукцията! Ние майсторим. Ние образоваме. Ние правим всеки бранд по-въздействащ със силата на видеото.

 • Заснемане на фотосесии

  Заснемане на фотосесии

  Авангардните и перфектно изпълнени фотосесии са още едно допълнение към нашите суперсили. Защото едно понякога една снимка говори повече от хиляди думи, нали?

 • Постпродукция

  Постпродукция

  Гениално майсторство след заснемането на продукцията. Тук се случва магията и се създава видеото.

 • Актьори и подбор

  Актьори и подбор

  Внимание към детайла, отдаденост, заедно с водещото ноу-хау в услугите по подбор на актьорите.

 • Анимация

  Анимация

  Първокласни анимационни умения - най-добрият инструмент за творческо изразяване, комуникация и взаимодействие с потребителите!